Welkom bij Revival House

Vanuit haar passie voor innerlijke en uiterlijke schoonheid richtte Hilde Goemaere in 2002 Revival House op. Dit esthetische verjongingscentrum te Ieper is het uitgelezen adres voor professioneel verjongingsadvies en een uitgebreid aanbod aan non-chirurgische behandelingen.

De troeven van Revival House

Revival House biedt verschillende behandelingen aan, heeft veel expertise in huis en maakt gebruik van moderne technieken. Revival House boekt goede resultaten op basis van een eerlijke, doelgerichte aanpak en dit steeds op maat van de klant.

 
Ervaren en gepassioneerd team

Zaakvoerster Hilde Goemaere, haar dochter Julie Vandenberghe en freelance medewerkster Sally Angillis zetten zich met veel passie en expertise in om aan hun klanten de gepaste zorg en aandacht te geven, met mooie en bevredigende resultaten tot gevolg.

 
Uitgebreid behandelingsaanbod

Revival House biedt heel wat verschillende beautybehandelingen aan, zoals manicure, medische pedicure, gelaatsverzorging, make-up, epilaties, natural face lifting en massages. Maar ook voor diverse behandelingen aangaande huidverbetering, permanente ontharing, afslanking, cryosauna en voor voedingsadvies bent u bij Revival House aan het juiste adres.

 
Verzorgde praktijk

Revival House heeft in Ieper en Rumbeke een nette, verzorgde en gezellige praktijk die professioneel uitgerust is met moderne toestellen en het nodige materiaal om alle behandelingen correct, vlot, hygiënisch en in een aangenaam kader te laten verlopen.

 
Nieuws

Naast onze praktijk in Ieper hebben we sinds kort ook een vestiging in Rumbeke, waar u op maandag (enkel op afspraak) in ons verjongingscentrum terecht kunt voor wetenschappelijke huidanalyse en advies, opvolging voor huidverbetering, afslanking en definitieve ontharing VPL.
 

Bij Revival House Ieper kunt u nu ook terecht voor cryotherapie.
Kom langs en test de cryosauna eens uit.
Voor uw eerste testsessie betaalt u slechts 35 euro!

 
Klanten over revival house

Heerlijke ontspannende massage in een mooie rustgevende omgeving. Zeker aan te bevelen! 

Dankjewel :) 

Els
 

Meer weten?

Neem contact op met Hilde Goemaere via 057 36 38 09 of info@revivalhouse.be.
U kunt ook het contactformulier invullen of online een afspraak maken.