Afslanking

Lymfedrainage Lymfedrainage
Lymfedrainage Lymfedrainage
LPG LPG
LPG LPG
VMAT VMAT
VMAT VMAT

Voor elke afslankkuur is het aan te raden 2 of 3 keer per week naar het instituut te komen. U drinkt best minstens 1,5 liter water per dag om uw lymfesysteem te activeren. De verzorging van uw huid thuis is ook van essentieel belang. Ons gamma afslankproducten is zeer uitgebreid: van anti-cellulitiscrèmes tot huidverstevigende en liftingcrèmes. Wij geven u met plezier meer uitleg.

Lymfedrainage

Wat is lymfedrainage?

Het menselijk lichaam bestaat voor 70 à 80% uit vloeistoffen. Dit vocht bevindt zich in lichaamscellen, lymfebanen, hersenbanen en bloedbanen. Het vocht zorgt voor de afvoering van zenuwprikkels, bacteriën, hormonen ... en ook voor het uitwisselen van stoffen en gassen. Ons lymfestelsel is namelijk een heel belangrijke factor bij het onderhouden van onze lichaamscellen.

Lymfedrainage is een natuurlijke en normale functie in ons lichaam. Er kunnen echter complicaties optreden als gevolg van stress, ziekte of een opgelopen trauma. Het is van belang dat er een goede doorstroming plaatsvindt, anders bestaat het risico dat er al dan niet zichtbare oedemen (vochtophopingen) ontstaan.

Het doel: stimuleren van vochtdoorstroming, eventuele stagnatie (verhindering) opheffen, immuniteit verhogen, stress verlagen en het optimaliseren van het hormonale stelsel.

Verbeter de afvoer van afvalstoffen

Met de lymfedrainage-techniek bevordert u de afvoer van de afvalstoffen naar de bloedsomloop. Zo zorgt u ook voor een regeneratie van het lymfestelsel.

Met ons lymfedrainagetoestel activeert u de lymfatische en bloedcirculatie. Zo verzacht u de symptomen van zware, gezwollen en pijnlijke benen. U elimineert toxines en pakt de waterretentie en onesthetische gevolgen van een slechte doorbloeding aan.

Prijs: vanaf 20 euro

LPG of endermologie

LPG is een uiterst intensieve huid-, onderhuid- en bindweefselmassage, waarbij een apparaat wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en op- en afrolt. De behandeldoelen zijn o.a. sinaasappelhuid of cellulitis, vetophopingen die “vast” zitten en de voor- en nabehandeling bij vetafzuiging.

De LPG-techniek zorgt voor zichtbare resultaten. Verschillende programma’s behandelen zowel de cellulitis als de dieper gelegen vetcellen en voeren vochtophopingen af. Uw silhouet verbetert en uw huid zit strakker. Deze techniek is wereldwijd bekend als de beste behandeling, waarbij medisch bewezen is dat het helpt tegen cellulitis en plaatselijke vetophopingen!

Wij werken met de allernieuwste medische toestellen om nog snellere en betere resultaten te bereiken.

Prijs: 50 euro (exclusief pakje) 

VMAT

Wat is VMAT?

VMAT-therapie is ontworpen om één van de meest voorkomende esthetische problemen te bestrijden, namelijk cellulite. VMAT is een pijnloze behandeling die cellulite (klasse 1, 2 en 3) op de buik, armen, dijen en billen aanpakt!
 

  • Vermindert sinaasappelhuid
  • Verbetert de elasticiteit van de huid
  • Ideaal voor figuurcorrectie 

Prijs: 40 euro / zone

Meer weten?

Neem contact op met Hilde Goemaere via 057 36 38 09 of info@revivalhouse.be.
U kunt ook het contactformulier invullen of online een afspraak maken.