CryoSkin

CryoSkin CryoSkin
CryoSkin CryoSkin
CryoSkin CryoSkin
CryoSkin CryoSkin
CryoSkin CryoSkin behandeling
CryoSkin CryoSkin
CryoSkin CryoSkin
CryoSkin CryoSkin apparaat
CryoSkin CryoSkin
CryoSkin CryoSkin
CryoSkin CryoSkin behandeling
CryoSkin CryoSkin
CryoSkin CryoSkin
CryoSkin CryoSkin behandeling
Cryoskin CryoSkin voor en na
CryoSkin toning voor en na CryoSkin toning voor en na

Less fat, more you

 

Wat is de CryoSkin?

De CryoSkin is een nieuwe innovatieve benadering op het gebied van Cellulite, Anti Aging en Vet Verwijderen. Na de lancering in 2015 in Frankrijk is het overgewaaid naar de Verenigde Staten. Sinds 2018 is dit het best verkochte BodySculpting & Toning apparaat in de VS. De CryoSkin gebruikt state-of-the-art technologie met warmtetherapie (+41 °C)  en cryotherapie (-18 °C) om via een thermische schok het lichaam en gezicht te (her)vormen. 
 

CryoSkin toning

Zeg gedag tegen Cellulite en een slappe huid. Koude temperaturen verwijden de bloedaders en zorgen voor een toename van de zuurstof toevoer. Dit verhoogt de collageen productie, wat cellulite kapot maakt en uw huid verstevigt. U blijft achter met een gladde, cellulitisvrije huid.

 

CryoSkin slimming

Vernietig vetcellen en verlies omtrek binnen één behandeling van 28 minuten. Tijdens de CryoSkin Slimming behandeling worden de vetcellen verwarmd, gekoeld en afgebroken. Het krimpen van de cellen zorgt voor een natuurlijke geprogrammeerde celdood. Met 5-7 sessies Cryoskin Slimming zijn de resultaten het best zichtbaar.

 

Behandeling Facelift

Bij de CryoSkin gezichtsbehandeling wordt er gebruik gemaakt van koude temperaturen om de adertjes te verwijden en hiermee de circulariteit te verhogen. Dit verhoogt de zuurstof en daarmee de collageen productie. De behandeling vermindert rimpels, poriën en verbetert de huidelasticiteit. Een natuurlijke, non-invasieve behandeling voor een verjongend en stralend gezicht.

 

Het grootste voordeel van de CryoSkin is dat naast het verliezen van hardnekkig vet, ook de huid verbetert. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. De resultaten variëren van persoon tot persoon, maar 87% van onze klanten beoordeelt de behandeling als goed of uitstekend. De verwachte resultaten zijn direct zichtbaar voor klanten, en verbeteren zich nog gedurende 2 tot 3 weken na de behandeling.

"CryoSkin is niet nòg een crème, scrub of massagetechniek. Het is een bewezen biologisch proces door de wetenschap."

Meer weten?

Neem contact op met Hilde Goemaere via 057 36 38 09 of info@revivalhouse.be.
U kunt ook het contactformulier invullen of online een afspraak maken.