Permanente make-up

Permanente make-up Permanente make-up

Permanente make-up

Permanente make-up wordt ook wel dermatografie, micro-pigmentatie of cosmetische tatoeage genoemd. Dit is een cosmetische handeling volgens het principe van een tatoeage, maar met een ander doel. De belangrijkste verschillen liggen in het soort pigment, de diepte, de techniek en de levensduur. Anders dan een klassieke tatoeage: deze wordt dieper in het bindweefsel ingebracht met een andere soort inkt o.a. natuurlijk pigment.

Permanente make-up wordt in de lederhuid aangebracht met een elektrische pen waarin een steriele naaldmodule wordt geplaatst met een huidvriendelijk pigment van natuurlijke oorsprong om bepaalde onderdelen van het gelaat - zoals wenkbrauwen, ogen en lippen - te verfraaien.

In vergelijking met gewone make-up blijft permanente make-up minstens 1 tot 5 jaar, maar vervaagt het wel na verloop van tijd!

Uw specialiste bezit de nodige expertise en gebruikt producten van hoge kwaliteit. Ze beschikt over de nieuwste technieken en investeert permanent in de meest recente apparatuur op de markt. Op die manier garanderen wij u de beste service op het vlak van permanente make-up.  

Microblading 

Microblading is een perfecte techniek om wenkbrauwharen na te bootsen. Flinterdunne haartjes worden gecreëerd die niet te onderscheiden zijn van de echte. Ideaal voor het herstructureren van bestaande wenkbrauwen waarvan deeltjes mankeren of om te korte wenkbrauwen tot hun ideale lengte te brengen.

Deze techniek wordt met een manueel mesje en natuurlijk pigment gecreëerd en blijft minder lang in de huid doordat het minder diep is aangebracht in de huid dan de klassieke permanente make-up.

Bevalt de vorm van uw wenkbrauwen u niet? Zijn ze te fijn, onderbroken of asymmetrisch? Met de microbladingmethode kunnen we u perfecte wenkbrauwen aanbieden waarvan u altijd gedroomd hebt. Een verbluffend resultaat vanaf de eerste behandeling!

Vraag advies bij uw specialiste. Zij kan u daarbij helpen!

Meer weten?

Neem contact op met Revival House via 057 36 38 09 of info@revivalhouse.be.
U kunt ook het contactformulier invullen of online een afspraak maken.