Permanente ontharing

Definitieve ontharing Definitieve ontharing
VPL VPL

Er is nu eindelijk een systeem voor definitieve ontharing op de markt dat die naam waardig is. Een systeem dat snel, veilig, efficiënt, comfortabel en bovenal blijvend is.

  • Geavanceerd
  • Grensverleggend
  • Wetenschappelijk bewezen

Hoe werkt de Energist-Ultra?
De Energist-Ultra werkt met gepulseerd licht.

De behandeling geeft uitstekende resultaten op alle lichaamsdelen: gelaat, hals, armen, benen, oksels, bikinilijn, rug, borst en buik.

Resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar na de eerste behandeling. Er zijn meerdere behandelingen noodzakelijk om definitieve ontharing te bekomen, afhankelijk van uw huid- en beharingstype (gemiddeld 4 à 8 sessies). 

De tijd tussen de sessies verschilt van persoon tot persoon en hangt af van de plaats van de beharing en de groeicyclus van de haren en kan variëren tussen de 4 en 12 weken.

Wat maakt de Energist-Ultra de KEIZER van de lichttechnologie?
Tal van dermatologische rapporten bewijzen dat de Energist-Ultra met zijn unieke VPL-systeem succesvol is, daar waar andere systemen falen.

Behandeling op maat geeft een beter en sneller resultaat!

Belangrijk!
De zon of zonnebank dient zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken voor elke behandeling tot een week na elke behandeling, of men dient een zonnecrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken.

Hoeveel kost een behandeling?
De kostprijs is afhankelijk van de oppervlakte van het te ontharen gebied en wordt vastgesteld tijdens een intakegesprek.

Behandeling met de Energist biedt u tal van voordelen: al uw ongewenste haargroei verdwijnt in een minimum aan tijd, wat voor u een behoorlijk financieel voordeel betekent, samen met een grote tijdsbesparing! Bovendien is de Energistbehandeling comfortabel en risicovrij.

Meer weten?

Neem contact op met Hilde Goemaere via 057 36 38 09 of info@revivalhouse.be.
U kunt ook het contactformulier invullen of online een afspraak maken.