Revival House, de ideale keuze

Revival House biedt verschillende behandelingen aan, heeft heel wat expertise in huis en maakt gebruik van moderne technieken. Revival House boekt goede resultaten op basis van een eerlijke, doelgerichte aanpak op maat van de klant.

Diverse behandelingen

Bij Revival House kunt u terecht voor heel wat verschillende beautybehandelingen zoals manicure, medische pedicure, gelaatsverzorging, make-up, epilaties, natural face lifting en massages. Maar ook voor diverse behandelingen aangaande huidverbetering, afslanking, permanente ontharing en cryosauna bent u bij Revival House aan het juiste adres.

 
Expertise en moderne technieken

Hilde en haar dochter Julie zetten hun jarenlange ervaring en expertise doelgericht in om bij elke klant een maximaal resultaat te bereiken.

De behandelingen worden door middel van ultramoderne medisch-esthetische toestellen en natuurlijke producten uitgevoerd en er wordt gebruik gemaakt van veilige, hedendaagse, non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken specifiek voor elke schoonheidswens.

Revival House staat hierbij garant voor haar kwalitatieve, natuurlijke, doelgerichte en eerlijke aanpak waarbij de zorg voor en het welzijn van de klant van essentieel belang is.

 
Behandeling op maat van de klant

Voor huid-, ontharings- en afslankingsbehandelingen start elke fase met een intakegesprek. Zo wordt u duidelijk geïnformeerd en kunnen we maximale kwaliteit garanderen.

We werken mét u, niet voor u! In dit verhaal gaat het om uw lichaam, uw tijd en uw budget. Daarom luisteren wij graag naar hoe u alles ziet. U wordt bij het hele proces betrokken en uw feedback wordt na elke fase verwerkt, zodat u aan het einde van de rit tevreden bent over het resultaat. Dankzij deze unieke aanpak kunnen wij een persoonlijk behandelplan opstellen naar ieders wensen en budget.

 

Meer weten?

Neem contact op met Hilde Goemaere via 057 36 38 09 of info@revivalhouse.be.
U kunt ook het contactformulier invullen of online een afspraak maken.