Revival House praktijk

Onze praktijk straalt een huiselijke en warme sfeer uit, is hygiënisch en bestaat uit verschillende praktisch ingerichte ruimtes. Zo kunt u helemaal achterin genieten van een rustgevende massage en vooraan in de praktijk kunt u uw gelnagels laten verzorgen terwijl u een heerlijk kopje gezonde thee drinkt.

Goed uitgeruste praktijkruimtes

Onze praktijkruimtes zijn voorzien van verschillende apparaten die essentieel zijn voor de specifieke behandelingen die Revival House aanbiedt. De apparatuur is veilig, modern en goed onderhouden. Het is ook mogelijk om verschillende behandelingen te combineren; zo kunt u bijvoorbeeld tijdens een behandeling in het lymfedrainagepak een gelaatsverzorging laten doen, of uit vele andere combinatiebehandelingen kiezen om de beste resultaten te bekomen! 

 
Aangepast aan de verschillende behandelingsnoden

Onze behandelingen zijn persoonsgericht en op maat. Zo krijgen bijvoorbeeld mensen met oedeem (vocht ophouden) bij ons voedingsadvies, lymfedrainage en cryotherapie; mensen met acne krijgen een acnebehandeling in combinatie met voedingsadvies ... Onze klanten krijgen dan ook steeds de behandeling(en) waar zij nood aan hebben en in onze praktijkruimtes zijn wij goed uitgerust voor deze uiteenlopende behandelingsnoden. 

 

 
Gezellig, functioneel en hygiënisch

We hechten veel belang aan een verzorgde, sfeervolle en praktisch ingerichte zaak waarin de behandelingen onder de meest aangename en optimale omstandigheden plaatsvinden. De praktijkruimtes worden goed onderhouden en er worden steeds grondig ontsmette instrumenten en fris gewassen handdoeken gebruikt bij de behandelingen. De inrichting van onze zaak is niet alleen functioneel, maar ook huiselijk ― zo geniet u 's winters van uw manicure bij een warm, gezellig brandend haardvuur. U kunt bij Revival House ook beauty- en verzorgingsproducten kopen, net als lekkere en gezonde bioproducten ter ondersteuning van uw afslankbehandeling.

 

 

 

Meer weten?

Neem contact op met Hilde Goemaere via 057 36 38 09 of info@revivalhouse.be.
U kunt ook het contactformulier invullen of online een afspraak maken.