Revival House team

Als gediplomeerde schoonheidsspecialistes vormen wij – moeder en dochter – een enthousiast, dynamisch team en zetten wij ons dagelijks in om mensen gelukkig te maken door hen een gezond en goed gevoel te bezorgen. Daarbij hechten we veel belang aan een aangename sfeer die ervoor zorgt dat u zich als klant thuis voelt bij Revival House. We volgen geregeld opleidingen en scholen ons voortdurend bij, waardoor wij steeds professionele, kwaliteitsvolle en up-to-date behandelingen en verzorging kunnen garanderen. We behaalden dan ook het Master of Beauty-label.

We hopen u binnenkort bij ons te mogen verwelkomen!

Hilde Goemaere

Als schoonheidsspecialiste heb ik reeds 17 jaar ervaring op vlak van schoonheid en verzorging. Ik volgde een intensieve opleiding als afslankcoach, orthomoleculaire gezondheidsconsulente, voedingsadviseur en huidtherapeut. Daarnaast volgde ik ook nog een reeks opleidingen omtrent onder meer natuurgeneeskunde. Bij Revival House sta ik in voor de behandelingen aangaande huidverjonging en -verbetering, permanente ontharing, cryosauna, afslanking en voedingsadvies.

 
Julie Vandenberghe

Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd door de job om mensen hun natuurlijke schoonheid nog meer te laten stralen. Ik specialiseer mij in make-up en verschillende soorten massages en school mij geregeld bij via diverse opleidingen en bijscholingen hieromtrent. Verder sta ik in voor alle klassieke beautybehandelingen bij Revival House. 

 
Sally Angillis

Ik kom als freelance schoonheidsspecialiste elke maand langs bij Revival House voor wie permanente make-up wenst. Ik geef u advies en help u bij het kiezen van een natuurlijke, mooie permanente make-up.

Sinds mijn prille jeugd zijn esthetiek en lichaamsverzorging een integraal deel van mijn leven, een diploma schoonheidszorg was dan ook een logisch gevolg. Al 20 jaar mag ik met volle enthousiasme mijn droomjob beleven, me vervolmaken en het kunnen aanbieden van innovatieve, nieuwe technieken als PMU en microblading maken het voor mij blijvend boeiend en uitdagend. De vele mensen die ik heb kunnen deelgenoot maken van mijn passie zie ik dan ook als mijn mooiste verwezenlijking.

 

Meer weten?

Neem contact op met Hilde Goemaere via 057 36 38 09 of info@revivalhouse.be.
U kunt ook het contactformulier invullen of online een afspraak maken.